Op zoek naar food truck festival lange voorhout?

food truck festival lange voorhout
 
Top-10 food festivals in Den Haag 2018 Haagse Hotspots.
Op naar de karrende keukens van Rrrollend Den Haag. In mei, juni en september nemen de food trucks van dit food festival een paar dagen het Lange Voorhout over of het Mailieveld. Naast de lekkerste street food, geniet je op dit food truck festival ook van entertainment.
Dat wordt smullen! Deze foodfestivals zijn dit jaar in Den Haag indebuurt Den Haag.
Van 10 tot en met 13 mei en van 21 tot en met 23 september is het foodfestival te vinden aan het Lange Voorhout en van 15 tot en met 17 juni op het Malieveld. Meer weten over dit heerlijke festival?
Rrrollend Foodtruck Festivals.
Dan ben je bij Rrrollend Foodtruckfestivals aan het juiste adres. Dit gratis festival biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan food, de unieke foodtrucks zijn echte eyecatchers! Daarnaast spelen gave jazzbandjes de sterren van de hemel. De lounge DJ draait fijne beats en ook de kinderen hebben de tijd van hun leven. Lekker knutselen, genieten van het kindertheater of schminken, alles kan. Of je nu met je gezin, vriendengroep, collegas of je eerste afspraakje komt, voor ieder is wat wils. Wie neem jij mee om lekker samen te gaan eten? First we eat then we do everything else. Een mooi moment om elkaar weer even in het echt te zien. Lange Voorhout, 10, 11, 12, 13 mei.
Compleet overzicht van dé food festivals 2018 De Genietende Foodie.
9 september Food Truck Festival Kampen Kampen link naar Facebook. 9 t/m 10 september Chefsrevolution Zwolle, Zwolstheater link naar Facebook. 14 t/m 16 september Rrrollend Groningen, Ossenmarkt link naar Facebook. 14 t/m 16 september Sushi Festival Joy Maastricht, Stadspark link naar Facebook. 14 t/m 16 september Toost Foodtruck festival Uithoorn, Evenemtenterrein link naar Facebook. 14 t/m 16 september Smaak Karavaan Tilburg, Spoorzone link naar Facebook. 16 september Brandefood Helmond, Brandefood link naar Facebook. 21 t/m 23 september Rrrollend Den Haag, Lange Voorhout link naar Facebook.
Rrrollend Den Haag DenHaag.com.
Vrijdag 21 september, 1700: 2300: uur Lange Voorhout. Foodfestival Rrrollend Den Haag is een sfeervol evenement met foodtrucks op het prachtige Lange Voorhout in de Haagse binnenstad. Met tientallen foodtrucks en een uitgebreid entertainmentprogramma is Rrrollend Den Haag een übergezellig en gratis festival voor alle leeftijden.
Rrrollend Den Haag Foodtruckfestival Evenement.
Rrrollend Den Haag Foodtruckfestival. 22-09-2017 t/m 24-09-2017 Lange Voorhout, den Haag. Het foodtruckfestival Rrrollend is er weer. Met heel veel verschillende foodtrucks is er bij het festival Rrrollend voor iedereen wat lekkers en leuks te vinden. Foodtruckfans kunnen hun trek stillen met verschillende gerechten en natuurlijk zijn er ook heerlijke dranken aanwezig.
Foodtruckfestival op het Lange Voorhout.
Vanaf morgen donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei vult foodtruckfestival Rrrollend het Lange Voorhout in Den Haag. Er zijn meer dan 20 food en drinktrucks, een speciale bierbar, cocktailbar en uiteenlopend muzikaal programma. Donderdag is het festival van 16.00 tot 23.00 uur geopend, op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en op de laatste dag van 12.00 tot 21.00 uur.
Binnenkort kunnen we weer smullen op foodtruckfestival Rrrollend indebuurt Den Haag.
Van 10 tot en met 13 mei vult foodtruckfestival Rrrollend het Lange Voorhout. Met meer dan 20 food en drinktrucks, een specialbierbar, cocktailbar en uiteenlopend muzikaalprogramma wordt het een gezellig en culinaire foodfestijn! Houd jij wel van gezelligheid, lekker eten en drinken? Dan ben je bij het gratis foodfestival Rrrollend aan het juiste adres. Terwijl je lekker zit te smikkelen kun je ook nog eens genieten van swingende jazzbandjes en djs. Verder is er voor de kinderen ook van alles te beleven, zoals een kindertheater. Rrrollend is van donderdag 10 tot en met zondag 13 mei te vinden aan het Lange Voorhout. Donderdag is het festival van 16.00 tot 23.00 uur geopend, op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en op de laatste dag van 12.00 tot 21.00 uur.

Contacteer ons