Op zoek naar food truck festival utrecht 2016?

food truck festival utrecht 2016
 
Food Truck Festival TREK-UTRECHT.
Van donderdag 17 t/m maandag 21 mei staat dit stadspark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK UTRECHT. Ons geliefde Griftpark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit lange Pinksterweekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chefs Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten.
Foodtruck Festival Utrecht Kookt The FoodConvoy.
Utrecht Kookt wordt gehouden in Park Transwijk, Utrecht. Tot food truck festival Utrecht Kookt heeft iedereen gratis toegang! Er zullen optredens plaatsvinden van onder andere Typhoon, Lucky Fonz III en Hans Dulfer. Copyright 2016 United Food Concepts Alle rechten voorbehouden.
REPORT: Food Truck Festival TREK Utrecht Festival Fans.
REPORT: Food Truck Festival TREK Utrecht. Een festival compleet toegewijd aan eten en drinken, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De organisatie van TREK maakt het mogelijk op zon 8 locaties in heel Nederland. Dit pinksterweekend stonden de Food Trucks in het Griftpark van Utrecht, Festival Fans nam hier even een kijkje.
16x het leukste Food Festival in Utrecht 2017 We Are Travellers.
Wanneer is dit food festival in Utrecht: 12, 13 en 14 mei 2017. Waar: Janskerkhof Utrecht. In 2016 werd het food festival Maximaal Genieten voor het eerst gevierd en dat was zon succes dat het festival in 2017 opnieuw wordt georganiseerd in het Maximapark in Vleuten.
Fotoverslag Food Truck Festival TREK in Griftpark Utrecht.
De eerste editie van Food Truck Festival TREK in Rotterdam in het Hemelvaartsweekeinde was een groot succes. De komende dagen is het de beurt aan Utrecht en daarna volgen nog Maastricht, Enschede, Nijmegen, s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Eten, drinken en muziek.
De leukste foodfestivals in Utrecht in 2016 Bier en Appelsap.
De leukste foodfestivals in Utrecht in 2016. 28 februari 2016 Door Lisanne Davids-Busink Reageer. Verlangen jullie ook zo naar de zomer met alle leuke foodfestivals? Er komen in Utrecht steeds meer leuke festivals bij. Zo kun je in het Paasweekend al naar Schaft en zelfs Leidsche Rijn krijgt dit jaar twee festivals. We zetten ze maar alvast op een rijtje, zo kun je er met vakanties of weekendjes weg een beetje rekening mee houden. SCHAFT 25 t/m 28 maart het Paasweekend. In het paasweekend kun je naar SCHAFT. Een overdekt en gratis toegankelijk festival in het oude werkspoorkathedraal. Wat we kunnen verwachten? Vintage food trucks, funk, soul, Motown en jazzy sounds, lokale horecapartners en brouwerijen, attracties, barbiers, fashion en vintage marktkramen op een van de mooiste industriële locaties van ons land.
Schaft De eerste nostalgische indoor food fair van Utrecht Schaft Festival.
Roken is op de food fair locatie niet toegestaan. Jassen en tassen berg je veilig op in de daarvoor bestemde lockers. SCHAFT is zowel per auto, trein als fiets gemakkelijk te bereiken. Dat kan gratis aan de overkant van de Werkspoorkathedraal. 25 min vanaf Amsterdam Zuid. Parkeren aan de overkant van de Werkspoorkathedraal, Tractieweg 50 Utrecht. met de trein vanaf Utrecht CS naar station Zuilen. met de bus vanaf Utrecht CS naar station Zuilen. lopen vanaf station Zuilen naar de Werkspoorkathedraal. Goed om te weten.: De laatste trein van Zuilen naar Utrecht CS gaat om 0107: uur! Houd rekening met de speciale reistijden die gelden tijdens het paasweekend van en naar Utrecht CS check ns.nl voor meer informatie. vanaf Utrecht CS. vanaf Leidsche Rijn. De fietsenstalling vind je aan de voorzijde van de Werkspoorkathedraal. Meer informatie over SCHAFT of vragen over het programma, de foodtrucks of bereikbaarheid? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot bij SCHAFT! Vraag of opmerking. This field is for validation purposes and should be left unchanged. Aanmelden als cateraar. Copyright Schaft Festival 2016 Alle rechten voorbehouden Disclaimer Privacy.
Food truck festival Trek Utrecht 2018.
Donderdag 17 mei Maandag 21 mei. Food truck festival Trek Utrecht 2018. Food Truck Festival TREK. Foodfestival met een ruim aanbod aan streetfood. Met verschillende mobiele food trucks, van sushi tot Surinaams, van vega tot burgers. Daarnaast is er ook een cocktailbar, wijnbaar en speciaalbier.

Contacteer ons