Meer resultaten voor ah actie diner voor twee

ah actie diner voor twee
 
Iens ontevreden over restaurantactie Albert Heijn; einde dreigt.
Voor AH is de actie een succes, maar Iens, uitvoerder van de actie, is minder tevreden. De actie zou weinig meerwaarde voor het merk Iens hebben, meldt De Telegraaf. Volgens directeur Almir Ambeskovic zijn de twee partijen in gesprek over een actie voor komend jaar, maar wil hij niet hetzelfde kunstje nog een keer herhalen ondanks het succes van de actie.
Lekker voordelig uit eten.
Eigenaar restaurant Sparkling is klaar met AH actie: Je" wordt bijna gedwongen om mee te doen" De Utrechtse Internet Courant. Eigenaar restaurant Sparkling is klaar met AH actie: Je" wordt bijna gedwo
Ik zeg doensparkling, go, for itzonder, alberheijnflauwekul. Hulde voor de hele avond gratis water! dat lijkt me toch wel de basis van elk restaurant, in het kader van milieuvriendelijkheid. Lekker hoor die AH actie. Alleen bestellen wij altijd eerst een aperitief, tijdens het diner minimaal een flesje wijn die minimaal 5x over de kop gaat en na afloop zeker een koffie extra.
9 x bijzonder uit eten in Eindhoven met de AH restaurantactie indebuurt Eindhoven.
9 x bijzonder uit eten in Eindhoven met de AH restaurantactie. 9 x bijzonder uit eten in Eindhoven met de AH restaurantactie. Door Ankie de Turck 11 juli 2018. Deel WhatsApp Email Tweet. Bij de Appie kun je nu sparen voor een gratis driegangenmenu.
Restaurantsite deelt sneer uit naar AH-actie Distrifood.
Leuk is dat de post op LinkedIn juist door heel veel mensen van de Jumbo is bekeken. Actie AH en Iens net weer begonnen. Albert Heijn en Iens zijn op 2 juli weer begonnen met de restaurantactie. Het betreft een campagne die inmiddels al enkele jaren loopt en waarop vooral vanuit de horeca kritiek te horen is omdat de kosten grotendeels voor rekening van de deelnemende restaurants komt.
AH Restaurantactie 2018: datums en voorwaarden.
Ook qua soort diner zijn er volop mogelijkheden; kies je voor romantisch, exclusief, geschikt voor kinderen of gezin, enzovoorts. Ten tijde van het diner of lunch dien je de volle spaarkaarten in te leveren bij het deelnemende restaurant. Per lunch of diner mogen er vier volle AH spaarkaarten worden gebruikt.
Spaaractie Albert Heijn en Iens 2 juli 2018 van start.
Hij wil benadrukken dat hij blij is met de samenwerking tussen Iens en Albert Heijn en noemt zijn kritiek van eind 2017 door De Telegraaf te zwaar aangezet. Vernieuwing restaurantactie AH en Iens. Voor de actie die 2 juli 2018 start, hoeven supermarktenklanten geen tien zegels meer te sparen voor een volle spaarkaart, maar nog maar vier.
AH Restaurantactie: hier in Delft eet je een tweede gratis driegangendiner.
Vervolgens kan je je volle spaarkaart tot 31 januari 2019 inleveren bij je favoriete restaurant. Wil je een volledig overzicht van alle deelnemende restaurants aan deze actie? Klik dan hier. /a Pagina 1 / 7. Boudoir le Marriage. Barman Claudio maakt van je drankje inschenken een hele show. Ben je nog niet in het vernieuwde Boudoir le Marriage geweest? Dan is dit een mooie kans, want het restaurant doet mee aan de AH-actie. Zo kan jij met korting genieten van de culinaire hoogstandjes op dit bijzondere plekje. Klik hier om te reserveren. Restaurant Boudoir Le Mariage Delft restaurants en horeca. nu gesloten 1700: 2200.: Hippolytusbuurt 8, Delft. Bekijk meer: restaurants en horeca. Uitzicht vanuit restaurant Swing. Op zoek naar een romantisch plekje met fabuleus uitzicht voor je diner? Dan zit je bij Restaurant Swing in het Hampshire Hotel Delft Centre helemaal goed. Je eet hier bijvoorbeeld biologische kalfsoester, entrecote of sliptong. Met de AH restaurantactie is het tweede driegangenmenu ook nog eens gratis, dus dat wordt uitpakken!

Contacteer ons