Zoeken naar smoothie truck

smoothie truck
 
Sappen / Smoothies Foodtrucks Overzicht.
Acai Events beschikt over drie prachtige foodtrucks: een voormalige Mercedes geldtransportauto van de gemeente Amsterdam, een Bedford die jaren dienst heeft gedaan als ijscowagen in Engeland en een Zw. Bus van Zus Food truck. Bus van Zus is een uniek cateringconcept.
Food truck Soep Smoothies Hungry4More.
Food truck Soep Smoothies. Food truck Saté. Food truck Sushi. Food truck Focaccia new! Food truck Soep Smoothies. Ben je te vinden voor een gezonde en evenwichtige lunch of snack? Dan is de Soups Smoothies food truck zeker iets voor jou.
Sapkar tot Smoothie foodtruck Vloeibare Vitaminen Food Convoy.
Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen! Op basis van jouw wensen regelen we een sapkar bij jou in de buurt. Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zon toffe smoothie truck.
Food truck Soups Smoothies Foodtrucks Salino.be.
Communie / Lentefeest. Food truck Soups Smoothies. Food truck Soups Smoothies. Vrijblijvende offerte aanvragen. Vanaf 50 tot 1.000 personen Foodtrucks. Ben je te vinden voor een gezonde en evenwichtige lunch of snack? Dan is de Soups Smoothies food truck zeker iets voor jou?
Soups Smoothies Vind Boek foodtrucks. Soups Smoothies.
De Soups Smoothies is een ideaal alternatief voor gezonde snacks op je event, feestje of middaglunch op het werk. Goed om te weten. We komen met deze foodtruck ook langs met enkel soepen of smoothies, de combinatie van beide is niet noodzakelijk.
Een smoothie foodtruck huren voor jouw evenement? Bekijk de food trucks.
De nostalgische retrolijnen in combinatie met hippe kleur groen maakt hem bijna onweerstaanbaar om even op af te lopen. Op de foto zie je een COFFEE bord die we uiteraard vervangen met een SMOOTHIE bord of een bord met daarop jouw logo of boodschap. De babyblauwe smoothie foodtruck.
Vitamine Bo Food truck smoothiebar.
Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor jouw evenement, je personeel eens verrassen met verse smoothies of wil je graag een workshop organiseren? Kijk dan vooral even verder! Wil jij een Vitamine Bo food truck inzetten tijdens een festival of bedrijfsevenement?
Smoothiebar op locatie verse Smoothies, Juices, Cocktails Shakes on Wheels.
Voor een snellere uitgifte kunnen we ook gedeeltelijk een dagverse voorraad meenemen. Wil je de smoothies op verschillende afdelingen of locaties uitdelen? Met onze smoothie trolly rijden we gemakkelijk rond. Ons smoothie menu bestaat uit drie heerlijke smaken met meestal één groene variant.

Contacteer ons